Over De Notenkrakers

Audities De Notenkrakers

Nieuwe kinderen kunnen zich aanmelden voor de volgende productie en zijn van harte welkom op de volgende audities. De leden komen uit de gehele regio. De audities worden eind februari op enkele zaterdagen gehouden in De Ouwe Toren in Waalwijk. Daarna kan er tot en met de zomervakantie ingestroomd worden. Kinderen vanaf 7 t/m 16 jaar kunnen en mogen auditie doen. Tijdens de auditie mag je een zelf gekozen lied zingen en speel je een korte dialoog waarvoor je vooraf de tekst krijgt. De kinderen die door zijn, doen daarna dan nog een korte dansauditie. Je hoort gelijk na de auditie of je door bent en of je dus op iedere dinsdag voortaan mee kunt gaan repeteren met De Notenkrakers. De repetities zijn van 18.00 tot 19.50 uur, ook in De Ouwe Toren (Loeffstraat 107 in Waalwijk). Een inschrijfformulier alsmede het reglement is op deze site te vinden. Meer informatie is te verkrijgen via info@denotenkrakers.nl. Wil je zingen, dansen, spelen? Meld je dan nu aan bij De Notenkrakers!

2e Amateur Musical Award voor De Notenkrakers!

Op 24 oktober 2016 hebben we weer een landelijke Amateur Musical Award gewonnen voor het allerbeste decor van Nederland en eindigden we gedeeld 2e voor de beste musical, de beste kleding en beste vrouwelijke hoofdrol! Dit allemaal met Anna en de Koning van Siam die we vorig jaar hebben gespeeld en met de concurrentie van 56 musicalproducties uit het gehele land die door volwassenen werd gespeeld! In 2014 wonnen we de Award voor beste kap & grime en werden we gedeeld 2e voor de beste choreografie!

De Notenkrakers bij Memories & Dreams. Op 10,11, 13 en 14 november 2015 hebben de krakers met heel veel succes enkele nummers gebracht tijdens de geweldige muzikale happening Memories & Dreams in sporthal De Slagen in Waalwijk. Kijk voor meer meer info op http://www.memoriesanddreams.nl/

Nieuwe productie De Tovenaar van Oz 6, 7 en 8 januari 2017 in theater De Leest in Waalwijk. Kaarten van mei 2016 a € 18,50 via www.deleest.nl of 0416-331751.

Op 11 februari 1982 werden De Notenkrakers officieel een kinderkoor. Toen het koor 15 jaar bestond heeft het bestuur besloten om als eenmalige jubileumactiviteit de grote stap naar het theater te maken. In de Leest werd het koor met open armen ontvangen en op geweldige wijze begeleid in het op de planken brengen van “Het Geheim van Opulentus". Deze musicaluitvoering werd een groot succes, waarmee de toekomst van het koor een definitieve wending kreeg. De naam werd gewijzigd in Stichting Kindermusicalgroep De Notenkrakers en de doelstelling werd het jaarlijks opvoeren van een musical in theater De Leest.

Inmiddels hebben de krakers, na de eerder genoemde musical, vele producties uitgevoerd: De Poort van Kasjgar, De Tovenaar van Oz , Het Verborgen Talent De Sneeuwkoningin, Alice in Wonderland, Pinokkio, Junglebook, Lieselotje en de vleugels van ijs, De Chinese nachtegaal, Alladin. Ronja de Roversdochter, De nieuwe kleren van de keizer, De Aristokatjes en De prinses, De Griezelgrot, Alli Baba en Anna en de koning van Siam. De Notenkrakers wisten een onuitwisbare indruk achter te laten door musicals op te voeren van professionele kwaliteit met prachtige decors en kostuums. De groep drijft louter en alleen op vrijwilligers en de steun van sponsoren en de gemeente Waalwijk. Wil jij ook lid worden van de Notenkrakers? Stuur dan een email bericht naar info@denotenkrakers.nl dan krijg je een inschrijfformulier retour. Het inschrijfformulier is ook op deze site te vinden onder het kopje 'meld je aan voor De Notenkrakers'

Meer informatie